2013年8月20日リズモー市派遣学生市長への帰国報告
The exchange students visited Mayor Yoshida to their stay in Lismore.

DSC08482.JPG

8月19日(月)、リズモー市派遣学生らは、市長のもとへ帰国報告による表敬訪問を行いました。

今回の派遣をきっかけに、「大学でもっと英語を勉強して、またリズモー市に行きたい」など、これからの夢や目標を市長に報告しました。

On August 19th , the exchange students visited Mayor Yoshida to report their stay in Lismore.

They all had brilliant smiles on their face , and told the mayor that they would love to visit Lismore.