2014年8月12日姉妹都市締結記念式典に参加しました
Ceremony on 7th August

8月7日(木)

大和高田市とリズモー市が姉妹都市を締結した記念日である8月7日に、

リズモー市にて記念式典が行われました。

大和高田市は、スカイプを通して、その式典に参加させていただきました。

スカイプ越しでも、鮮明な画像とクリアな音声で、式典を存分に楽しむことができました。

On 7th August (Thu)

This day  is memorial day for the Sister City relationship between Lismore and Yamato Takada.

A ceremony was held at Lismore City Council on the day.

We attended  this ceremony via Skype.

It was so nice tool providing us a clear pictures and sounds regardless of the distance between us.

IMG_9009.JPG IMG_9014.JPG
IMG_9020.JPG

各姉妹校から、校長先生と生徒代表の皆さまが参加してくださいました。

Principals and representatives of the students  from each Sister School

IMG_9061.JPG IMG_9067.JPG

そして、今回新たな姉妹校締結が実現しました。

アワーレディーヘルプオブクリスチャン小学校と陵西小学校の姉妹校締結式

New Sister School

Our Lady Help of Christian School and Okanishi Elementary School

IMG_9032.JPG

リズモー市滞在中の、派遣学生によるスピーチ

Students from Yamato Takada made their speeches at Lismore City Council

IMG_9075.JPG IMG_9080.JPG

このような新しい形で、素晴らしい式典に参加できたことは嬉しいことです。

色々と工夫を凝らすことで、交流の方法は広がっていくものだと、改めて実感できた1日でした。

It was very wonderful experience to attend such a special ceremony by new style.

We are sure that we can continue mutual exchanges in various ways.