2014年11月17日元気ウィークに出店しました
We participated in Genki Week

11月15日(土)

今日は、やまとたかだ元気ウィークです。

今年は大和高田市マスコットキャラクターみくちゃんと、各地のお友達が大集合です。

On 15th Nov (Sat)

Today was the day of festival called Yamato Takada Genki Week.

This year, Miku-chan a mascot character of Yamato Takada and  many local mascots gathered in Yamato Takada to attend this festival together.

IMG_0717.JPG

大和高田・リズモー都市友好協会は、ウエダベーカリーさんが作ってくれた“ラミントン”と、

出由本店さんのマカダミアナッツとキャラメルポップコーンを販売しました。

この日は、派遣学生の4人が、販売のお手伝いにきてくれました。

学生さんの協力のもと、300個あったラミントンは完売しました。

Yamato Takada Lismore Sister City Associaton sold lamingtons made by Ueda Bakery Inc, macadamia nuts and caramel popcorns made by Deyoshi Honten Inc.

Exchange students also helped us with selling these australian foods.

Thanks to all of them, all 300 Lamingtons were sold out.

IMG_0668.JPG IMG_0685.JPG
IMG_0669.JPG IMG_0673.JPG