2017年8月14日リズモー市長ご一行が来日されました
Mayor of Lismore and his party came to Japan

8月11日から14日のあいだ、

アイザック・スミス市長と妻のデニス・スミス氏、

娘のアンバー・スミス氏、リズモー市議会議員のニール・マークス氏が来日されました。

From August 11th till 14th,

Isaac Smith Mayor of Lismore and his wife Denice,

and his daughter Amber Smith and Neil Marks member of the city council came to Japan.

11日

橿原神宮へ

On the 11th

They visited Kashihara Shrine.

kashihara1.JPG kashihara2.JPG

12日

奈良へ

On the 12th

They visited Nara.

nara21.JPG nara11.JPG

歓迎夕食会

多くの方にご出席いただき、楽しい時間を過ごされました。

Many people attended this party, We had a wonderful time.

tuji2.JPG tuji1.JPG

13日

市民交流センターで文化活動団体と交流

On the 13th

They had contact with the cultural activities organizations in Civic Communication Center.

kouryuu.JPG kouryuu5.JPG

専立寺訪問

They visited Senryu temple.

senntituji.JPG sennryuji.JPG

14日

多くの市職員と、大和高田市マスコットキャラクターみくちゃんによる出迎え。

On the 14th

They arrived at the Yamato Takada City Council,

and recieved a hearty welcome by many city officers including Miku-chan, a mascot character of Yamato Takada.

demukae1.JPG demukae2.JPG

市長表敬及び、リズモー都市友好協会会員と面談

Mayoral Welcome.

They met the members of Yamato Takada Lismore Sister City Association.

hyoukei10.JPG yuukoukai.JPG

議長表敬

Chairman Welcome.

gichou.JPG gijyou.JPG

初来日したリズモー市長は、大和高田市で温かいもてなしを受け、大変感動していました。

大和高田市の姉妹都市交流に対する貢献に圧倒されたと語っていました。

It was his first visit to Japan and he was moved by welcoming hospitality he received in Yamato Takada.

He was impressed that Yamato Takada puts a lot of effort in Sister-City relationship.