活動報告

2017年10月 4日リズモー市から派遣学生がやってきました
The exchange students from Lismore

9月22日~10月4日の13日間、リズモー市から5名の学生と1名の引率者が大和高田市にやってきました。

From 22th September to 4th October, the exchange students and a chaperon came to Yamato Takada City.

■9月22日(金)

関西国際空港到着後、大和高田市でホストファミリーと対面

On 22th September (Fri)

They arrived at Kansai International Airport

Then, the students met their host families in Yamato Takada City.

taimen3.JPG taimen2.JPG

■9月23日(土)

午前中は、当協会主催のイベント「バンブーイングリッシュ」に参加

5歳~7歳の約50名の子どもたちと楽しく触れ合いました。

On 23th September (Sat)

In this morning, the students joined an evnet held by the sister city association. They spent an enjoyable time with about 50 children whose age is between 5 and 7.

bamboo2.JPG bamboo1.JPG

■9月25日(月) On 25th September (Mon)

市長表敬

Mayoral Welcome.

hyoukei1.JPG hyoukei3.JPG

片塩幼稚園・片塩小学校へ

They visited Katashio Kindergarten and Elementary School. They played with students and had a school meal.

katashioyouchien.JPG katasiosyougakkou.JPG

弥勒寺・総合公園へ

They visited Miroku-ji Temple and the General Public Park.

mirokuji.JPG niwa.JPG

■9月26日(火) On 26th September (Tue)

高田商業高等学校へ

They visited Takada Commercial Senior High School and experienced a lot of classes.

ichisyou3.JPG ichisyou1.JPG

■9月27日(水)

高田商業高等学校の体育祭に参加しました。

On 27th September (Wed)

The exchange students joined the sports festival in Takada Commercial Senior High School.

taiiku.JPG taiiku2.JPG

市民交流センターへ

They visited Civic Community Center.

kouryuu2.JPG kouryuu1.JPG

■9月28日(木)

土庫こども園・うだアニマルパークへ

On 28th September (Thu)

They visited Donko Kindergarten and Uda Animal Park.

donko1.JPG donko2.JPG
park2.JPG park1.JPG

■9月29日(金)

高田西中学校・明日香村へ

On 29th September (Fri)

Visited Takada nishi Junior high school and Asuka village.

takadanisi2.JPG takadanishi1.JPG
asuka2.JPG asuka.JPG

さよならパーティー

Farewell Party at Sazanka Hall