2019年8月 9日学生たちがリズモー市より帰国しました
The exchange students came back from Lismore

学生たちは、8月8日(木)夜に成田空港到着し、8月9日(金)午後に関西空港に帰ってきました。
2週間、リズモー市でたくさんの人に出会い、交流を深めてくれました。
この経験は、今後にも活かしていくことができるでしょう。

なお、派遣時の写真については、後日掲載します。

The students arrived at Narita International Airport on the night of August 8 ,and came back to Kansai International Airport on the afternoon of August 9.
They met many local people and interacted with them in Lismore for two weeks.
They will make use of those experiences for their life in the future.
The photos in Lismore will be posted at a later date.

rs-DSC02441.jpg rs-IMG_6844.jpg