活動報告

2019年11月 9日やまとたかだ産業フェア&元気フェスタでラミントンを販売
We Sold Lamington at Yamato Takada Industry Fair and GENKI Festival

11月9日(土)、JR高田駅前東側広場でやまとたかだ産業フェア&元気フェスタが開催されました。
大和高田・リズモー都市友好協会はリズモー物産展を出店し、オーストラリア伝統のお菓子「ラミントン」を販売しました。

この日は天気もよく、たくさんの方に試食も提供して好評いただき、用意した500個のラミントンは、昼過ぎには完売しました。

また、今回はリズモー市の魅力を少しでも感じていただけるよう、パネル等を使用してPRも行いました。

Saturday 9th November, the event " Yamato Takada Industry Fair" and "Genki Festival" ware held at Station Square on the east side of JR Takada Station.

The weather was perfect and we had great responses from our tastings. The 500 lamingtons we prepared ware sold out by midday.

In addition, we used panels to promote our sister city association to make people feel the appeal of Lismore city.

rs320IMG_9810.jpg試食としてラミントンをたくさんの方に提供しました