活動報告

2021年1月29日令和3年度バンブーイングリッシュ~えいごとふれあおう~受講生募集

英語にふれあい、親しめる講座の5期生を募集します。
(令和3年4月より再開します。令和2年度受講生の方は優先して受講できますので、お申込みください。)

▷とき 毎月第2、4土曜日 午前10時~11時(4月10日開講)
▷ところ 総合福祉会館(ゆうゆうセンター)
▷内容 英語を使った手遊びや歌、ダンスなど
▷対象 市内在住の5歳児から小学6年生まで
▷定員 30名(応募多数の場合は、抽選)
▷講師 外国人講師と協会会員
▷費用 月額500円
▷申込方法 ハガキに住所、名前(保護者の名前とふりがなも)、年齢、電話番号、学校名(園名)を書いて、2月22日(月)【当日消印有効】までに、大和高田・リズモー都市友好協会 バンブーイングリッシュ係(〒635-8511 大字大中100-1 大和高田市役所広報広聴課内)へ。

▷注意事項
※学校などの英語の授業ではありません。
※都合により、開催日が変更になる月があります。(事前周知します。)
※月額費用は、月2回不参加の場合も徴収します。
※新型コロナウイルス感染症対策をとって開催します。マスクの着用、手指消毒をお願いします。
※新型コロナウイルス感染拡大状況により内容を変更、中止する場合があります。

〔大和高田・リズモー都市友好協会事務局 ☏22-1101(内線244)〕

We are now accepting the fifthterm students for “Bamboo English”class.
Class will resume in April. Students who have taken the class in 2020 will be given priority, so please apply.

Time*Second and Fourth week of Saturdays: From 10am to 11am (starting on April 10)

Place*General Welfare Hall (YuYu Center)

What to do*Activities using hand-gestures, songs and dances in English

Who may be able to apply*Yamato Takada residents whose ages are between 5 to 12 years old.

The number of students*30(if more than 30, it gets selected by lottery)

Instructors * Foreign teachers and members of Sister-City Association

Fee * 500yen per month

How to apply * Send postal card mentioning address, name (guardian’s name and how to pronounce), age, phone number and school’s name. Application postal cards should be postmarked on or before February 22 Monday.

Please address it to: Public Relations and Information Section, Yamato Takada City office,
100-1 Oaza Onaka, Yamato Takada City 635-8511

Please note that this has no relation with English class taught by school.
Class dates are subject to change. (We will notify beforehand)
Monthly fee is collected even when students are absent.
We will take measures against covid-19 and start the class. Please wear a face mask and use hand sanitizer.
The content may be changed or cancelled depending on the spread of covid-19.
(For more information, please contact Yamato Takada Lismore Sister-City Association at 0745-22-1101, ext244)